AKTUALNY SKŁAD:

🇵🇱 Poland National Culinary Team 🇵🇱 Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni I Cukierni at IKA Culinary Olympics 2020 Stuttgart 🇩🇪

Dariusz Zahoranski – Project Management PNCT
Jarosław Uściński – President OSSKIC
Mirosław Reszczyk – Treasurer OSSKIC

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Skład trenerów i zawodników:

1. Sebastian Krauzowicz – Head Coach
2. Bartosz Peter – Team Captain
3. Janusz Profus -Head Coach Pastry Section
4. Joanna Klimas-Profus – Coach Pastry Section
5. Lech Plucinski – Coach consultant

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Skład kulinarnej kadry seniorów:

1. Bartosz Peter – Captain
2. Michał Świerad – Pastry Chef
3. Mariusz Roch – Chef
4. Marcin Gruszka -Chef
5. Dawid Grucel Chef
6. Michal Kuduk -Chef
7. Maciej Hippler -Chef
8. Adam Wozniak – Chef
9. Filip Cwojdziński Bullterier Bullterier – Chef

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Skład kulinarnej kadry juniorów

1. Emil Guzik – Chef
2. Daniel Warszawski – Chef
3. Damian Hirt – Chef
4. Adam Rzęski – Chef
5. Kamil Poćwiardowski – Chef
6. Krzysiek Kowalski – Chef
7. Karol Piotrowski – Chef
8. Mateusz Galbarczyk – Chef
9. Bartosz Wicherek Chef

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Starty indywidualne / Prezentacja i ekspozycja sztuki cukierniczej.

1. Angelika Chwyć -Pastry Chef💪
2. Renata Martyna -Pastry Chef💪